Senior fit by unlimiteduup singurul program de fitness din tara, destinat persoanelor de peste 50 de ani! 💯

Slabeste eficient cu cel mai complex program pentru eliminarea tesutului adipos.

Formeaza-ti un corp de invidiat cu cel mai revolutionar program pentru definire musculara.

Intotdeauna un plan alimentar personalizat te va ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti. Alimentatia corecta se imbina perfect cu efortul fizic, iar rezultatele vor aparea mai repede decat speri.

Atunci cand iti doresti antrenamente personalizate nevoilor tale, cand vrei sa iti depasesti limitele, sau sa lucrezi doar tu cu antrenorul, noi iti oferim aceasta posibilitate.

Suntem aici sa te indrumam atunci cand nu reusesti sa te motivezi, sau nu iti poti stabili mindsetul potrivit pentru indeplinirea obiectivului tau.

Nu reusesti sa ajungi la sala in mod regulat, sau vrei sa testezi programul nostru?

SANATATEA TA,  ESTE FOARTE IMPORTANTA PENTRU NOI!

Vrem sa te protejam pe tine, dar si personalul nostru, iar pentru asta avem nevoie de ajutorul tau. Vom purta masca pana la inceperea antrenamentului si ne vom dezinfecta frecvent pe maini. Suntem in cele mai sigure conditii. Accesoriile si celelalte componente din sala, sunt dezinfectate dupa fiecare folosire. Printre masurile luate, numarul participantilor la acelasi antrenament este scazut, pentru a respecta normele de distantare fizica (10m²).
TE ASTEPTAM FARA GRIJI LA ANTRENAMENT!

Despre  Noi

UnlimitedUup este cel mai nou proiect de pe piata, care imbina 4 elemente esentiale reusitei tale: fitness-ul, nutritia, psihologia si postura corporala (kinetoterapia)!

Acest site foloseşte cookie-uri.

Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii Citeste mai mult

Inchide